Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo blå

Exans E-plan
30 maj 2021
14:00

Asmundtorps IF

Referat

Referat: IK Wormo blå - Asmundtorps IF

Solen fortsatte att lysa och det blev bara varmare och varmare :).
Så var det då dags för vår första "riktiga" sjumannamatch! VI landade på fel sjumannaplan (den stora) men både vi och Amundtorp sa "ja vi kör". En bra upplevelse när det gäller att få förståelse för varför man måste hålla sina positioner. Det går inte att springa som på en femmannaplan.

Vi fick hjälp av Tage och Lukas från P11:orna idag - bra att ha lite avbytare när det är stor plan och varmt. Och hur gick det då. Japp.........målsättningen är att få in ett mål och bara lära oss så mycket vi kan. Och i vanlig ordning överraskade killarna oss och gjorde fler mål. Första perioden höll vi tempo med Asmundtorp men ju längre matchen fortskred blev de blå eleganterna tröttare - vilket inte är konstigt. Det tar ett tag att lära sig det här med positionspel och det bästa sättet är att uppleva det själva och få insikt.Insikt i att man inte kan springa över hela planen, passa lite mer - passningen går snabbare fram och man blir inte så trött ; ) och pannbensträningen har behövts.

Sjuuukt bra jobbat av killarna idag! Även om det är tungt med en förlust ska vi tänka att halva gänget är TVÅ år yngre, andra halvan ett - och idag hade vi två jämnåriga med. Fantastiskt - jag kan inte säga något annat. Taktik ska vi fortsätta med - för fotbollens fokus flyttas sakteliga från att bara kunna springa och skjuta - till mer tänka uppspel, springa utan boll osv osv.
En spännande framtid med dessa fantastiskt duktiga killar!!

Tre matcher denna helg och en 50årsfest med övernattning.......nu är fru Bondesson trött men en mycket nöjd tränare (och det vet jag att Peter också är)
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Omer Sejdija 1 0 0 0 0 0
Owais Ar-Rawi 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

tis 17 aug 2021, 18:00 IK Wormo blå - Asmundtorps IF